Predstavljeni kandidati za gradonačelnika Željko Maržić i dogradonačelnika Darijo Grašo

U prepunoj dvorani Kneževa dvora u Pagu održan je skup na kojem su Paška stranka i SDP  predstavili zajedničkog kandidata za gradonačelnika grada Paga Željka Maržića, ujedno i predsjednika Paške stranke i kandidata za dogradonačelnika Darija Graša, predsjednika SDP-a Pag. Predstavljen je i zajednički program za predstojeće lokalne izbore.

 

 

 

„Program Paške stranke i SDP-a za naredni četverogodišnji period u fokus stavlja pokretanje održivih investicija, borbu za svako radno mjesto i sprječavanje iseljavanja mladih. U narednom četverogodišnjem periodu radit ćemo u interesu Grada Paga i naših mještana, što nije bio slučaj s aktualnom vlasti. Radit ćemo transparentno, a gradski novac trošiti racionalno i razborito. Podupirat ćemo, u svim fazama realizacije, svaki kvalitetan i koristan projekt koji doprinosi razvoju našeg kraja i zapošljavanju naših sumještana. U tu svrhu ćemo osnovati stručni tim koji će raditi na eliminaciji prepreka administrativne i druge prirode.  Brinut ćemo o kulturi, školstvu, zdravstvu, problemima infrastrukture, mladima, i umirovljenicima…., slušat ćemo probleme Pažana, ali i stanovnika ostalih paških naselja za koja ćemo utemeljiti radne skupine.“ Naglasio je između ostalog Željko Maržić.

 

Dario Grašo kandidat za dogradonačelnika ispred koalicije predstavio se okupljenim građanima i iznio podatke  dobivene u anonimnoj telefonskoj anketi po kojoj na respektabilnom uzorku Paška stranka i SDP vode.

Nazočnima se obratila i Renata Sabljar Dračevac, predsjednica županijskog odbora SDP-a Zadarske županije.

Na kraju su građani postavljali pitanja na koje su odgovarali Željko Marži i Daro Grašo.

 

„Naša kampanja, baš kao i naš rad u narednom četverogodišnjem mandatu bit će jasna, transparentna i iskrena. Nemamo potrebe ukazivati na propuste i prijestupe aktualne vlasti, jer je Pag malen, te se u njemu dobro zna tko je tko, a što je što. Mi nećemo kupovati glasove, ni novcem, niti lažnim obećanjima.  Nakon četiri godine ponovno ćemo izaći na izbore i predočiti Vam rezultate.“

Zaključio je Željko Maržić i za kraj dodao „Grad to su ljudi, mi u Paškoj stranci i SDP-u imamo ljude koji znaju i mogu, koji hoće, koji ga vole i osjećaju ga svojim bez guranja vlastitog interesa u prvi plan. Zato pozivamo sve Pažane da nam se priključe i daju svoj doprinos boljitku Paga, da izađu na izbore i daju glas za program Paške stranke i SDP-a.„