Dragi prijatelji,

 

Došlo je vrijeme izbora koje je za sve nas izazov i prilika. Vi ste oni koji mogu nešto promijeniti u ovom gradu. Dosadašnja situacija odrazila se na međuljudske odnose, gubitak povjerenja i lošu atmosferu. Povijest nas uči da male sredine mogu napredovati kad su građani složni u gospodarskom, političkom, društvenom i kulturnom životu. Utemeljeno na tim vrednotama, sve političke opcije su dobrodošle ukoliko žele napredak i razvoj našem kraju.

U našem programu je navedeno sve što želimo ostvariti, realno i bez lažnih obećanja. Moj osobni motiv za kandidaturu je želja da se dogode promjene koje će dovesti do novih radnih mjesta, kvalitetnih odnosa, dobre atmosfere i povjerenja. Nadam se da ćete birajući mene za Vašeg gradonačelnika pomoći da zajedno uz Vaše savjete i prijedloge ovom našem dijelu otoka vratimo sjaj i mjesto koje mu je uvijek pripadalo.

Neka Pag, Bošana, Dinjiška, Dubrava, Gorica, Košljun, Kukovići, Miškovići, Proboj, Smokvica, Stara Vasa, Sveta Marija, Šišini, Šimuni, Vlašići i Vrčići dožive svoj puni procvat i ne izgube vlastitu dušu. Omogućimo rast i razvoj u skladu sa svim mogućnostima i raznolikostima koje nam pruža ovaj prekrasni dio otoka Paga.

 

„Tu je meni dom jedini…“               

 

Sa zahvalnošću,

Vaš Željko Maržić